mandag 15. august 2011

Tomt kjøleskap etter helgen? - Prøv en baconomelette...



Omelette er godt som sen sommermiddag eller kveldsmat om du vil. Selv når kjøleskapet er skrapet har du kanskje noen egg, osterester og kanskje noen kjøttrester? Omelette er kjempegodt med både bacon, kylling, en god ost og ikke minst nøyaktig de grønnsakene du liker eller har for hånden. I tillegg tar det ikke særlig mye mer enn 20 minutter.


Omelette til 2-3 personer
1 pakke bacon
4 egg
4 ss fløte
1 ss smør
8 cherrytomater
1/4 purreløk
50 g parmesan
timian, salt og pepper


Stek baconet sprøtt på middels varme, og legg til side på et fat.Visp fløte, egg, purreløk, timian, salt og pepper sammen. Stek blandingen i smøret på middels varm plate. Ha over cherrytomatene og baconet.  Når det begynner å stivne kan du ha på parmesanen. Vend omeletten slik at den danner en halvmåne når den begynner å bli stiv eller la osten smelte ved å bruke lokk over pannen.


Plutselig middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar