Denne friske ostekaken er det umulig å gå lei. Enkel og grei!
Bunn
175 g havrekjeks
50 g smør
Fyll
600 g Philadelphia kremost (kan reduseres uten å redusere øvrige mengder)
1 putt fløte
1 dl rømme
1 pakke sitrongele
2,5 dl vann
2 ss sitronjuice
Byråkratkaker - dagens trippel... |
Knus havrekjeksen og stek den lett i smøret i en panne. Ha den deretter over i en springform uten bunn, direkt på serveringsfatt. Avkjøl i kjøleskap.
Visp kremosten myk og tilsett gele som er kokt opp med halv mengde vann av det som står på pakken. Bland inn sitronjuicen. Pisk kremen stiv i en bolle. For å få en god å luftig krem er det lurt å bruke en høy, smal bolle eller et litermål. For det sier mamma. Vend deretter forsiktig inn krem, rømme og osteblandingen og ha det i springformen -over kjeksbunnen.
Avkjøl i kjøleskap til ostekaken har blitt fast i formen.
Server med sesongens bær eller frukt.
...et vanskelig valg på en onsdag! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar