Guacamole er en ting man ikke kan ta feil med. Most avocado med litt smågodt i. Guacamole laget i morter synes jeg likevel var hakket bedre enn den måten jeg vanligvis har laget den på. Mosen blir silkemyk. Jeg foretrekker likevel å ikke mose de øvrige ingrediensene.
Til en god porsjon
2 avocado
1 tomat
1 fedd hvitløk
1/4 rødløk
1 chili
1 lime (skall og saft)
salt
ev litt tabasco
Ta av litt av skallet på limen med en "zester" og finhakk deretter skallet. Mos avocadoen godt i morteren, og ha i saften av en lime og limeskallet. Finhakk hvitløk, rødløk og chili (uten frøene) og ha i litt salt og ev tabasco om du ikke synes chilien har gitt nok sting. Ta ut kjernen av tomaten og finhakk tomatkjøttet. Ha det i sammen med resten.
Server umiddelbart.
Passer til
- en corona og litt tortillas...
- en brødskive med skinke og tomat
- hamburger
- å spise med skje
og så mye mer...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar