torsdag 14. juli 2011

Kremede kantareller på crispy toast




Vi var så heldige at vi fikk ta med kantareller hjem fra hytta. En yndig pose med skogets gull. Perfekt til kveldsmaten eller som en forrett. Til tross for at ferieværet ser ut til å utebli, er det mye (les: i alle fall jordbær og kantareller) som gjør norsk sommer absolutt levelig likevel...


Til to personer
2 skiver god loff
1 ss Kviteseidsmør
100 g (?) kantareller
1 skvett fløte
salt og pepper

Rens og børst soppen, kutt dem opp i passe biter. Stek soppen i smøret til de blir tørre. Tilsett fløte og la den koke litt inn med soppen. Smaksett med salt og pepper og server på toast.

Norske sommerkvelder blir ikke bedre...

2 kommentarer:

  1. Så enkelt, og så utrolig godt! Jeg håper jeg også finner kantareller på hytta. Ellers er det jo alltids kantareller på butikken :)

    SvarSlett
  2. Jeg har ikke vokst opp med kantareller, men de siste årene har jeg virkelig fått sansen. Og som du sier - har noen andre funnet kantarellene før deg - har de de alltids i butikken. Deilig med noe som er lettlaget nå om sommeren!

    SvarSlett