onsdag 1. september 2010

Piratkapteinens kveldsmat

Min treningspartner frem til Oslo halvmaraton (som jeg fortsatt har til gode å trene sammen med) og partner i jentepiratbåten er en racer på å lage mat. Som sjefen sa til hennes 30-årsdag er hun både elegant, slank, og spontan - akkurat som en god italiensk rødvin - kommer spontaniteten spesielt godt frem i matlagingen. Hun tryller frem de lekreste retter sånn etter å ha jobbet noen timer overtid, vært ute og trent samtidig som hun har tatt opp et informativt program om vin på tv. Jeg kan godt skjønne at listen for å bli invitert til kveldsmat til piratkapteinen er usannsynlig lang...

Piratkapteinens kveldsmat
Speltlefser med kesam, spinat, serranoskinke, pepper, philadelphiaost og rødløk



Tomatsalat med rødløk, Norvegia, perletomater, Saporoso balsamico, salt olivenolje, salt og pepper



Speltkjeks med brie og syltetøy av blåbær og tranebær




Heftige saker for sultne jordomseilere...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar