tirsdag 2. april 2013

Blåmuggmuffins med glasert rødløk

Disse salte muffinsene er kjempegode som enkel niste eller ved siden av en enkel salat. Enkle å lage og er kjekke å ha i fryseren.

Til 12 muffinsformer
6 dl hvetemel
1 dl fløte
75 g smør
1,5 dl melk
1 ts bakepulver
1 egg
1/2 ts salt
75 g gulost
100 g blåmuggost


1 rødløk
1 ss olivenolje
1 ts sukker

Forvarm ovnen til 190 grader. Begynn deretter med å blanke rødløk i olivenolje. Tilsett 1 ts sukker mot slutten. Avkjøl løken noe. 

Visp sammen 1 egg, smeltet smør fløte og melk. Bland hvetemel, bakepulver og salt og ha det i melkeblandingen. Tilsett ost og rødløk.

Stek i om lag 12-15 minutter eller til muffinsene er gylne og gjennomstekte. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar