Foto: @andershusa |
Jeg må innrømme at det har blitt mindre tid til å lage mat til en person etter at jeg flyttet til utlandet og fikk litt mer kontinentale arbeidsrutiner. I tillegg har jeg begynt med WSET-vinstudier, og jeg blir nødt til å prioritere.
Til tross for at jeg er utrolig glad i å skrive, blir det derfor ingen nye oppdateringer her fremover selv om jeg har tanker om å kanskje skrive noe bredere etterhvert. Eventuelt smalere.
Følg meg gjerne på instagram som @linnkvitter eller @champagneandhighheels som jeg har sammen med min gode venninne, Astrid. Her fortsetter jeg å poste om mat, reiser, vin og livet generelt.
Eller snapchat @linnkvitter eller @champagnehh - for de morsomme øyeblikkene! Et par stories kan nok dukke opp også.
Facebooksiden til raus mat blir værende i tilfelle jeg får tilbakefall!
Til slutt: Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått i løpet av 5 år, VG og andre medier som har postet diverse ting på trykk og digitalt. Alle mammas venninner som følger ivrig med (og klager på mangel på oppdateringer). Lesere som ber om reisetips til London, Paris, New York and beyond - og alle mine fine venninner som har vært mine beste markedsførere! Jeg har verdens flotteste gjeng rundt meg! Det bør egentlig feires!
Hvem vet - plutselig er jeg tilbake!
PS: Selv om jeg til nå har takket nei, skriver skriver jeg gjerne på bestilling. Enten det handler om reising eller mat...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar