![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbctJQoMj1f-b53YrAI4mfrmKwPdJdtwUkNtUN5NaYUdb9ZOshosN_o-GRdbXtlzE1qNpHhP49Mu5lE9p4KiaXq2WN8K-7ne5a5g9xagINykQ8jnUam14W71BB6D_o38Dmr4gzvAyVkBE-/s320/DSC_2687.jpg)
Grillsesongen er selvfølgelig i gang. Det vil si; hos oss har den i grunn aldri vært avsluttet. I følge mannen i mitt liv er det lite som er så godt som en halv kilo t-benstek per person. Han har bodd fem år i USA så vi får la tvilen komme han til gode. Hvordan du velger å grille t-bensteken får bli opp til deg, å servere kremet spinat til er imidlertid et tips fra meg. Enkelt og utrolig godt.
350 g frossen spinat
2 dl matfløte
litt timian eller muskat
salt og pepper
Til kremet spinat er det like greit å bruke frossen spinat. Resultatet blir like godt og like flott.
Kok opp spinaten tilsett matfløte og krydder og kok til du synes det får en passe konsistens. Server!
![](http://signatures.mylivesignature.com/54488/234/E7DC8EFB44C804B7574D098329B73CA3.png)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar