onsdag 10. november 2010

Kokosmakroner

Kokosmakroner er i alle fall enkelt. Så ble ikke Sarah Berenhard-kakene eksepsjonelt flotte, er det i alle fall noe enklere og lykkes med kokosmakroner.


Til ca 35 kokosmakroner trenger du:

4 eggehviter
180 g sukker
1 ts vaniljesukker
250 g kokosmasse




Pisk eggehvitene stive og tilsett sukkeret litt etter litt i porsjoner sammen med vaniljesukkeret. Vend til slutt inn kokosmassen forsiktig. Fordel med spiseskjeer på et bakepapir og stek i 10-15 minutter til de er så vidt gylne oppå.Kokosmakronene kan oppbevares i en tett boks, gjerne i fryseren siden det tar få strakser før de tiner.

Da burde det i alle fall være mulig å få til ett slag til jul....


2 kommentarer:

  1. Hei og takk for oppskrift! Hvilken temperatur steker du dem på?

    SvarSlett
  2. 180 grader i ca 15 minutter - til de får bittelittegranne farge oppå og under :)

    SvarSlett