mandag 17. januar 2011

Koriandersalsa


Siden vinklubben piker, vin og sang brukte lørdagen på hyggelig samling på en enoteca (hm - en eller et??), måtte sjefskritikeren mates. Jeg er rett og slett redd for at han ikke får i seg nok næring (kanskje bortsett fra B-vitaminer) dersom jeg ikke følger opp. Koriandersalsa passer godt til en biff og er både næringsrikt og veldig, veldig godt.

(Relativt) liten porsjon
1 avocado
1 tomat
1/4 rødløk
1 god neve frisk koriander
salt
pepper
sitron
1 ss hvitvinseddik med ingefær og honning (Oliviers)



Hakk avocadoen og hell over en god skvett sitron slik at avocadoen ikke misfarges. Rens tomaten og skjær kjøttet i små biter. Finhakk rødløk og grovhakk korianderen. Tilsett de øvrige ingrediensene (smak til) og rør forsiktig sammen (eller rør mye så får du jo nesten guacamole). Jeg synes Hvitvinseddiken fra Oliviers med honning og ingefær er kjempegod. Den gir i tillegg både syre og sødme. Litt utpå kvelden tikket smsen inn. Salsaen var spist opp.



Jeg vil nesten påstod den passer til alt. Her til entrecote.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar