søndag 29. mars 2015

Mine påskefavoritter...



Påsken er i anmarsj, og her er noen av mine favorittoppskrifter...

Påsken er lange frokoster! Såfremt du har en ovn på hytta er det en smal sak å lage brødet selv. Når brødet har hevet over natten blir du dagens helt når familien våkner opp til duften av hjemmebakt brød. Valnøttbrød er min favoritt - uansett sesong!




Til valnøttbrødet passer det godt med  lemon curd. Den kan også brukes sammen med krem og i diverse desserter. Fargen er nok til å gjøre de fleste glade!

Er du derimot blant dem som foretrekker noe "salt" til frokost eller kvelds kan kanskje andeleverpaté være noe?




I tillegg til deilig langstekt lammelår med marokkanske smaker , er  Pasta carbonara er så enkelt og raskt at du kan bruke tiden på å fjerne klisteret på skiene i stedet for å kaste bort verdifulle skitimer på kjøkkenet!
Sunt og digg - en påskesmoothie smaker like godt til frokost som til dessert.

Det er kanskje en overdrivelse å si "Ingen påske uten påske-egg", men det bør være udiskutabelt at de beste  fylles med hjemmelaget marsipan.



God påske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar