onsdag 27. mars 2013

Den beste guacamolen



Guacamole er en ting man ikke kan ta feil med. Most avocado med litt  smågodt i. Guacamole laget i morter synes jeg likevel var hakket bedre enn den måten jeg vanligvis har laget den på. Mosen blir silkemyk. Jeg foretrekker likevel å ikke mose de øvrige ingrediensene. 

Til en god porsjon
2 avocado
1 tomat
1 fedd hvitløk
1/4 rødløk
1 chili
1 lime (skall og saft)
salt
ev litt tabasco
Ta av litt av skallet på limen med en "zester" og finhakk deretter skallet. Mos avocadoen godt i morteren, og ha i saften av en lime og limeskallet. Finhakk hvitløk, rødløk og chili (uten frøene) og ha i litt salt og ev tabasco om du ikke synes chilien har gitt nok sting.  Ta ut kjernen av tomaten og finhakk tomatkjøttet. Ha det i sammen med resten. 

Server umiddelbart. 

Passer til 
- en corona og litt tortillas...
- en brødskive med skinke og tomat
- hamburger
- å spise med skje

og så mye mer...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar