mandag 28. mai 2012

Grillet kylling med saltbakte poteter



Grillsesongen er offisielt i gang. Herlig! Og nå har det vært så varmt og godt at det eneste jeg har lyst på er enkel mat. Derfor grillet kylling med salat og saltbakte poteter.




1 kyllingbryst per person


Salat
Spinat
Isbergsalat
Dorritotomater
Sjalottløk


Vinaigrette
4 ss olje
2 ss balsamico
1 ts sennep
1 ts honning
salt
pepper


Amandinepoteter


Kanskje en skive valnøtt- eller landbrød.


Få noen som liker å grille til å grille filetene slik at de nesten blir sprø utenpå - og like saftige inni. Jeg må innrømme at grilling ikke er min sterkeste side. Men så er det viktig å fordele arbeidsoppgavene også. 


I mens kan du konsentrere deg om å koke potetene. De blir perfekte hvis du koker dem i vann med en god neve havsalt en halv times tid. Hell deretter av vannet og la dem dampe under lokk til potetene krymper i skallet sitt til de blir litt rynkete.


Bland ingrediensense til vinaigretten og vend salaten i vinaigretten. 


Server!

1 kommentar: