lørdag 16. april 2011

Overraskende pasta med tunfisk



Overraskelsen her er vel at smakene kanel og chili passer så godt sammen. En kjempegod middag når du har dårlig tid. Jeg brukte en spesialpasta som jeg har fått kjøpt på et godt lagerutsalg. Pastaen er produsert svært sakte i italia og med bruk av en pastamaskin av bronse for å skape tekstur i pastaen slik at smaken setter seg så godt som overhodet mulig. Vanlig pasta duger selvfølgelig også, men du bør bruke en tunfisk av en litt god kvalitet. De har dette om du spør på Meny for eksempel.

Til fire personer
300 g pasta

Til sausen
Basilikumolje eller annen god stekeolje
1 rød løk
1 søt paprika
1 knivsodd chili
1 knivsodd kanel
1 liten neve basilikumblader (finhakket)
1 boks cherrytomater
1 lime
1 ts honning
salt og pepper

400 g god tunfisk i olje

Finhakk løk og paprika, og blank dem i oljen på middels varme. Tilsett krydder og la koke i 15 minutter med tomatene og saften fra limen.Mens sausen koker koker du også pastaen etter anvisning på pakken. 

Server med tunfisk og friske basilikumsblader.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar