1 hel kylling
2 løk
1 ss olje
1 ss karri
1 ss tomatpure
1 ts garam masala
1 ss maisenna
1 boks kokosmelk
2 ss sitronsaft
1 ts sukker
salt og pepper
1 bunt asparges
50 g cashewnøtter
litt frisk koriander til pynt
Kok kyllingen hel til den er mør i nok vann til å dekke den. Dette tar vel i overkant av en time. Avkjøl og skjær av kjøttet. Sil kokelaken og reduser den til omtrent en halv liter.
Hakk løken og blank den i oljen. Tilsett karri, og spe med 3 dl av kraften, tomatpure og garam masala. La dette koke i fem minutter. Rør maisenna ut i kokosmelken og rør det i. Kok op, og smak til med sitronsaft, sukker, salt og pepper.
Legg i kylling og asparges, og kok i et par minutter til. Pynt retten med grovhakkede cashewnøtter og server med ris.

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar