Ikke alle liker kald suppe - jeg har hørt folk be om å få varmet opp denne suppen. Og ment det. I Spania får du servert den fra glass så du kan drikke den eller i en vanlig suppeskål. Verdens enkleste forrett kan med fordel lages dagen i forveien.
2 bokser gode tomater på boks
1 gul paprika
1 rød paprika
1 agurk (ta av litt av skallet)
1/2-1 rød løk
Litt chili
Litt persille
1-2 hvitløksfedd
2 ss sherryeddik (eller hvitvinseddik)
2 ss brødrasp
3 dl kylling- eller grønnsakskraft
Grovkutt grønnsakene og putt dem litt etter litt i foodprocessor til det hele får en passe tykk konsistens. Sett i kjøleskap, og server når suppen er blitt tilstrekkelig kald. Holder seg for øvrig noen dager i kjøleskap, og smaker også godt som tørstedrikk. Salut!

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar