onsdag 20. april 2011

Har du ikke fyllt opp påskeegget enda?



Fortvil ikke selv om butikkene snart stenger. Din egen påskemarsipan er sannsynligvis mye bedre enn den vi allerede har fått kjøpe i butikken i flere måneder. 

Skaler opp marsipanporsjonen avhengig av:

a) hvor mange påskeegg du skal fylle
b) om du klarer å vente helt til påskeaften med å forsyne deg

Kjæresteporsjon
100 g malte skoldede mandler
100 g melis
1/2 eggehvite
ev naturlig gul konditorfarge

Mal mandlene i en kjøkkenmaskin, fint, men ikke så fint at mandeloljen begynner å komme ut. Mal videre med melisen. Kna for hånd mens du tilsetter litt og litt eggehvite til du får en jevn masse. Lag dine egne kolibriegg!

God påske!

1 kommentar:

  1. Nam, de så deilige ut :) God Påske til deg og dine!

    Klem Ingvild

    SvarSlett