raus mat

raus smak

onsdag 2. desember 2015

Vinstudinen - veien videre...

›
Nå kan du forresten følge vinstudinen videre på www.linnjohnsen.com  - der skriver jeg om vin og veien til WSET Diploma. Følg med da vel...
fredag 4. september 2015

Følg meg på instagram og snapchat fremover...

›
Foto: @andershusa Jeg må innrømme at det har blitt mindre tid til å lage mat til en person etter at jeg flyttet til utlandet og fikk l...
onsdag 20. mai 2015

Ikke kast brødrestene - lag krutonger selv!

›
Det har blitt litt mye brød for singelhusholdningen i det siste. Da passer det godt at salatsesongen er i anmarsj. Krutonger er muligens ...
torsdag 23. april 2015

Brioche Nanterre - og noen læringserfaringer

›
Brioche er et deilig bakverk. I Frankrike lager de den ofte som små kunstverk som brioche a tete (brioche med hode). Noen klipper flotte ...
lørdag 18. april 2015

Mer olivenfocaccia - økologisk spelt

›
Det forrige innlegget mitt var også en focaccia. Oppskriften er nøyaktig den samme, men meltypen annerledes. Jeg liker å eksperimentere...
tirsdag 14. april 2015

Olivenfocaccia - brett og hev!

›
På fredag var focacciaen min på trykk i VG. Om du ikke fikk den med deg er den her også ettersom jeg fortsatt er i modus for å bake ita...
søndag 29. mars 2015

Mine påskefavoritter...

›
Påsken er i anmarsj, og her er noen av mine favorittoppskrifter... Påsken er lange frokoster! Såfremt du har en ovn på hytta er det en...
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Bildet mitt
Linn
Travel * Eat * WSET rausmat@gmail.com
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.