raus mat
raus smak
onsdag 2. desember 2015
Vinstudinen - veien videre...
›
Nå kan du forresten følge vinstudinen videre på www.linnjohnsen.com - der skriver jeg om vin og veien til WSET Diploma. Følg med da vel...
fredag 4. september 2015
Følg meg på instagram og snapchat fremover...
›
Foto: @andershusa Jeg må innrømme at det har blitt mindre tid til å lage mat til en person etter at jeg flyttet til utlandet og fikk l...
onsdag 20. mai 2015
Ikke kast brødrestene - lag krutonger selv!
›
Det har blitt litt mye brød for singelhusholdningen i det siste. Da passer det godt at salatsesongen er i anmarsj. Krutonger er muligens ...
torsdag 23. april 2015
Brioche Nanterre - og noen læringserfaringer
›
Brioche er et deilig bakverk. I Frankrike lager de den ofte som små kunstverk som brioche a tete (brioche med hode). Noen klipper flotte ...
lørdag 18. april 2015
Mer olivenfocaccia - økologisk spelt
›
Det forrige innlegget mitt var også en focaccia. Oppskriften er nøyaktig den samme, men meltypen annerledes. Jeg liker å eksperimentere...
tirsdag 14. april 2015
Olivenfocaccia - brett og hev!
›
På fredag var focacciaen min på trykk i VG. Om du ikke fikk den med deg er den her også ettersom jeg fortsatt er i modus for å bake ita...
søndag 29. mars 2015
Mine påskefavoritter...
›
Påsken er i anmarsj, og her er noen av mine favorittoppskrifter... Påsken er lange frokoster! Såfremt du har en ovn på hytta er det en...
›
Startsiden
Vis nettversjon