tag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post4253171597088207415..comments2023-06-22T09:44:17.575+02:00Comments on raus mat: Mascarpone v. 2.0Linnhttp://www.blogger.com/profile/07662972498952299422noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post-63649423206300496032013-01-11T13:22:44.178+01:002013-01-11T13:22:44.178+01:00Hei! Du kan bruke vannbad om det er det du mener. ...Hei! Du kan bruke vannbad om det er det du mener. Hensikten er at fløten skal holde om lag 90 grader. Men dette er jeg ingen ekspert på. Både vannbad og direkte oppvarming har funket for meg!Linnhttps://www.blogger.com/profile/07662972498952299422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post-19469345746491174942013-01-11T12:00:53.401+01:002013-01-11T12:00:53.401+01:00Tror du det går ann å dampe den med hvitvineddik.....Tror du det går ann å dampe den med hvitvineddik.... eller er det derfor du koker den?<br /><br />KineAnonymousnoreply@blogger.com