tag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post4944829479811276461..comments2023-06-22T09:44:17.575+02:00Comments on raus mat: Tiramisu steg 3 - monteringLinnhttp://www.blogger.com/profile/07662972498952299422noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post-75802795398282756302011-03-26T07:09:01.621+01:002011-03-26T07:09:01.621+01:00Det skal jeg absolutt notere meg, BB :)Det skal jeg absolutt notere meg, BB :)Linnhttps://www.blogger.com/profile/07662972498952299422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post-54466733189430198162011-03-26T06:57:06.615+01:002011-03-26T06:57:06.615+01:00Hei
Dersom det skal brukes alkohol er det vel Amar...Hei<br />Dersom det skal brukes alkohol er det vel Amaretto di Saronno som gjelder,iallefall om du spør en italiener!<br />BBAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post-9098137261647843762011-03-26T00:21:05.606+01:002011-03-26T00:21:05.606+01:00Jeg vurderte kaffelikør, men det hadde jeg ikke og...Jeg vurderte kaffelikør, men det hadde jeg ikke og siden det ikke var i oppslækriften helle ble det derfor droppet denne gang:) men neste gang! Absolutt! Takk for hyggelig melding begge to.<br /><br />Ingrid- du kan sikkert bare brygge litt sterk kaffe! Det funker et og:)Linnhttps://www.blogger.com/profile/07662972498952299422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post-83532280918121292042011-03-25T16:50:21.423+01:002011-03-25T16:50:21.423+01:00Den ser flott ut! Du skal ha kudos for at du lager...Den ser flott ut! Du skal ha kudos for at du lager alt selv. <br /><br />Jeg har et lite spørsmål ang espresso. Jeg har ikke espressomaskin, kun en vanlig Moccamaster. Kan man lage espresso på annen måte enn med maskin? Eller må jeg rett og slett kjøpe med meg en espresso i pappkrus fra Kaffebrenneriet neste gang jeg er ute for å lage denne kaka?Ingridhttps://www.blogger.com/profile/02169276886386003140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8681713997645996535.post-23351428063583287502011-03-25T09:28:46.477+01:002011-03-25T09:28:46.477+01:00Jeg elsker tiramisu, men den bør være hjemmelaget ...Jeg elsker tiramisu, men den bør være hjemmelaget og etter sølvskjeen:) Synes det er fantastisk at du har laget hovedingrediensene selv, gleder meg til å teste dette!<br /><br />Dersom man vil prøve noe nytt, kan det være godt å blande inn litt kaffelikør i espressoen før man dypper kjeksa i. Faller i smak hos de voksne:)<br /><br />Hilsen Jeanette, som synes du har en superfin blogg, er innom hver dag.Anonymousnoreply@blogger.com